Deventer Denkt Mee Festival: al meer dan 250 ideeën ingestuurd

  • Geplaatst op 26 februari 2021
IMG-20201126-WA0008

Praat samen met andere inwoners mee over de toekomst van de gemeente Deventer. Meer dan 250 Deventenaren hebben gereageerd op de vraag hoe zij hun ideale Deventer voor zich zien. De reacties stroomden binnen vanuit de hele gemeente, van Bathmen tot Diepenveen tot aan de binnenstad van Deventer.

Aanstaande zaterdagavond komen al deze reacties terug tijdens het Deventer Denkt Mee Festival, georganiseerd door de Bibliotheek Deventer. Op de avond gaan de aanwezige gasten in gesprek en debatteren ze over al deze binnengekomen ideeën, wensen en opmerkingen.

Daarnaast kan iedereen zaterdagavond ook meepraten vanuit huis. Benieuwd naar hoe andere Deventenaren kijken naar hun ideale Deventer of de mogelijkheid hebben hierop te reageren? Kijk dan zaterdagavond vanaf 20:00 naar het Deventer Denkt Mee Festival.

Het Deventer Denkt Mee Festival is gratis te volgen voor iedereen. De interactieve stream is terug te vinden via de kanalen van de Bibliotheek Deventer (www.bibliotheekdeventer.nl/deventerdenktmee en www.youtube.com/user/DeventerBibliotheek ).

Door middel van de interactieve stream op YouTube kunnen bezoekers de hele avond vragen stellen aan de gasten van het festival. Om reacties achter te laten is het wel verreist dat je ingelogd bent op YouTube, voor enkel streamen is dit niet nodig. Daarnaast zendt DRTV het festival uit op haar kanaal (Ziggo kanaal 40 , T-Mobile kanaal 707 en KPN kanaal 1314)

Deventer Denkt Mee Festival
Wanneer: Zaterdag 27 februari
Tijd: 20.00 – 21.30
Kosten: Gratis
Waar: Online

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar boven
Diepenveen

GRATIS
BEKIJK