Denk mee over het uitbreiden van de collectie van de Bibliotheek Deventer

  • Geplaatst op 21 oktober 2020
Schermafbeelding 2020-10-21 om 16.40.37

De Bibliotheek Deventer, waar Diepenveen ook onder valt, vult constant de collectie aan met nieuwe boeken. Voor de volgende bestelling roept de bibliotheek de hulp in van Deventenaren.

Jaarlijks krijgt de Bibliotheek Deventer heel wat nieuwe boeken binnen. In 2020 waren dat er tot nu toe al meer dan 7500! Binnenkort gaat de Bibliotheek Deventer weer een bestelling doen om de collectie aan te vullen. Dit keer vraagt de bibliotheek om suggesties van Deventenaren. Welk boek ontbreekt er in de collectie, maar verdient daar absoluut een plekje? En waarom? Geef het door en wie weet wordt jouw suggestie één van de 50 nieuwe boeken van de bibliotheek.

Tot en met 31 oktober kan iedereen zijn of haar aanschafsuggestie doorgeven. Op de website van de Bibliotheek staat een formulier klaar: www.bibliotheekdeventer.nl/suggesties

Een mail sturen kan ook: collectie@bibliotheekdeventer.nl. Geef aan welk boek je graag in de bibliotheekcollectie terug zou zien, en waarom.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven