De Zonnebloem pakt uit

  • Geplaatst op 17 december 2018
DSCF7741 (1)

 Tekst: Fred Schutte.

In 2018 heeft de Zonnebloem  in Diepenveen weer veel leuke activiteiten kunnen organiseren. De afgelopen periode stonden onder meer een bezoek van 2 pieten aan de Sparrenheuvel en een bezoek aan de Kerstshow in de Intrateun op het programma. Ook 2019 heeft weer mooi dingen in petto. Het programma is al opgesteld. Ik beloof u dat we er samen met de gasten weer een prachtig jaar van gaan maken.

Zwarte pieten
Woensdag 5 december werden onze bewoners van de Sparrenheuvel, de Pellerij in Diepenveen en alle aanleunwoningen bezocht door 2 pieten die de Sint voor de Zonnebloem had gereserveerd. De pieten hadden een banketstaaf mee genomen uit Spanje voor de bewoners.

We hebben vernomen dat meerdere bewoners al weken zaten te wachten op de ontmoeting met de pieten. De pieten maakten een gezellig praatje en kregen verschillende keren een heerlijk kopje koffie aangeboden. Helaas konden ze niet al te lang blijven want er waren nog vele bewoners die hoopten dat de pieten ook bij hun langs zouden komen.

Kerstshow Intratuin
Op maandag 10 december zijn we vanuit de Zonnebloem met een aantal gasten naar Intratuin in Apeldoorn geweest. Daar was op de bovenverdieping een prachtige Kerstshow ingericht. We werden daar ontvangen met een heerlijk kopje koffie en een lekkere plak cake. Toen wee die ophadden hebben we onze ogen uitgekeken naar al die prachtige kerstspullen. Natuurlijk hebben we daar ook nog wat gekocht.

Na een uurtje of twee shoppen zijn we terug gegaan naar het restaurant alwaar een heerlijke kop soep, een broodje kroket een drankje klaar stond.

Aan alles komt een eind dus gingen we rond half een met een volle buik, voldaan weer terug naar Diepenveen en we kregen allemaal ook nog een leuk presentje in de vorm van een kerstlichtje mee.

Dank aan alle ondernemers van Diepenveen die hebben bijgedragen
Wat nog wel even vermeld moet worden dat we deze leuke dingen alleen maar kunnen doen door de bijdragen van de Diepenveense ondernemers en de hulp van vele vrijwilligers.

Mede namens de gasten dank daarvoor.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven