De Zonnebloem afdeling Diepenveen is jarig en trakteert!

  • Geplaatst op 2 september 2019
Zonnebloem aa

Vrijdag 30 augustus j.l. heeft de Zonnebloem afdeling Diepenveen haar veertigjarig jubileum gevierd met een receptie in het Kulturhus Diepenveen.

In een ongedwongen sfeer haalden de (oud)vrijwilligers herinneringen aan de vele activiteiten die in de afgelopen jaren voor onze gasten werden georganiseerd. Zoals pannenkoeken eten, een high tea, een ontspanningsmiddag in Sparrenheuvel, bezoeken aan een tuincentrum in het voorjaar en rondom de kerstperiode, een bezoek aan het museum de Pothaar en natuurlijk de jaarlijkse busreis.

Steun uit het dorp
De Zonnebloem Diepenveen kan al deze activiteiten doen door de support vanuit het dorp en financiële steun van de Diepenveense ondernemers en middenstand, talloze donateurs en iedereen die een lot van ons koopt tijdens de jaarlijkse loten verkoop. Ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum heeft de Zonnebloem afdeling Diepenveen een cadeau aangeboden aan de Stichting Vrienden van Sparrenheuvel.

Twee bankjes voor Sparrenheuvel
Het cadeau, twee mooie bankjes voor buiten op het terras van Sparrenheuvel, werden door een tweetal bewoners van Sparrenheuvel in ontvangst genomen. Deze bankjes laten zien wat de Zonnebloem betekent voor de zieke en veelal oudere bewoners van het dorp: steun, aandacht, verbinding en het tegengaan van eenzaamheid. De bankjes krijgen een mooie plek op het terras bij Sparrenheuvel, zodat iedereen kan gaan zitten om een praatje met elkaar te maken.

Deelnemer of vrijwilliger worden?
Heeft u belangstelling om deel te nemen aan activiteiten van De Zonnebloem of wilt u wellicht als vrijwilliger iets betekenen, neem dan via zonnebloemdiepenveen.secr@gmail.com contact met ons op.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven