De redactie van de website DorpspleinDiepenveen stelt zich voor!

  • Geplaatst op 21 december 2018
image

De redactie van de website DorpspleinDiepenveen.nl groeit. In 2017 zijn wij gestart met vijf redactieleden. Nu zijn dat er zeven. En wij willen nog groter groeien!
Wij stellen ons graag voor, dan is er ook een gezicht bij. De redactie bestaat momenteel uit: Agnes Folkersma, Erna Metz, Jaco Remmelink, Jacqueline Reit, Marianne Lahr, Mirjam van der Linden en Wiebe Groenwold.

Wij zorgen ervoor dat elke week nieuws, actualiteiten en andere wetenswaardigheden uit Diepenveen op de website worden geplaatst. Veel informatie en nieuws worden ons aangeleverd, maar wij schrijven zelf ook en interviewen dorpsgenoten.
Om actueel te blijven, zijn wij afhankelijk van alle verenigingen, het bedrijfsleven en inwoners van het dorp. Want daar komt veel nieuws vandaan.

Ook in 2019 zijn wij er weer. Wij willen de website verder uitbouwen, zodat alles wat van belang is op de website vindbaar is. Dus blijf het nieuws met ons delen.

Zo maken wij samen van 2019 een mooi en inspirerend Diepenveens jaar!

 

Van links naar rechts op de foto: Erna Metz, Wiebe Groenwold, Jacqueline Reit, Jaco Remmelink, Mirjam van de Linden, Marianne Lahr en Agnes Folkersma.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven