DE-punten o.a. ingezameld bij AH in Diepenveen

  • Geplaatst op 25 januari 2020
3809b0b4-b0ed-4766-aa11-be7718b71faf

Lions Deventer regelt 1000 pakken koffie voor Voedselbank Deventer. De Lionsclub Deventer IJsselvallei heeft  via een gezamenlijke actie met de Voedselbank Deventer bijna 435.000 Douwe Egberts-punten ingezameld. Voor deze punten krijgt de voedselbank ongeveer 1000 pakken koffie.

DE-punten doneren
Bij de Plus in Heeten en Borgele, de Jumbo in Bathmen en op de Flora, de Albert Heijn in Diepenveen, de Blokker op Keizerslanden en een aantal winkeliers in Deventer-Centrum had Lions bussen neergezet. Daarnaast verzamelde de voedselbank zelf via het eigen netwerk een belangrijk deel van het totale aantal DE-punten.
De actie is aangeslagen, want er is door het winkelende publiek druk gebruik van gemaakt om DE-punten te doneren. De keukenkastjes zijn kennelijk goed uitgeruimd, want er waren nogal wat punten die nog uit de jaren negentig dateerden.

Blij met bereikte resultaat
Op 21 januari heeft voorzitter John Starrenburg van Lions Deventer, de punten aan de Voedselbank Deventer overhandigd. Zij werden in ontvangst genomen door David Cramer en Ruud Zondag, coördinatoren bij de voedselbank.
De Voedselbank Deventer is geweldig blij met deze actie en het bereikte resultaat. Koffie is een lang houdbaar product dat daarom weinig wordt aangeleverd bij de voedselbank. Klanten zijn er geweldig mee geholpen.

John Starrenburg van de Lions staat in het midden, geflankeerd door de coördinatoren van de Voedselbank Deventer (l. David Cramer; r. Ruud Zondag). Foto Voedselbank Deventer.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven