De OVD verenigingenkwis gaat op herhaling

 • Geplaatst op 11 september 2018
image007

Heeft u voor de vakantie de verenigingenkwis gemist? Kwam het bestuur van uw vereniging niet meer bij elkaar of had u domweg geen tijd. U heeft geluk. De verenigingenkwis gaat op herhaling. En een nieuwe ronde betekent nieuwe kansen!

Kan uw vereniging, stichting of werkgroep wel wat extra geld gebruiken voor het programma en de ideeën van het nieuwe seizoen? Doe dan nu wel of opnieuw mee met de verenigingenkwis. De reden is nog steeds dezelfde: de Ondernemersvereniging Diepenveen bestaat dit jaar 50 jaar. En wie 50 wordt, trakteert!

Als ondernemers van Diepenveen vinden we een actief verenigingsleven van groot belang voor het dorp. Daarom stellen we een bedrag van € 1250,- beschikbaar die uw vereniging, club, stichting of werkgroep kan winnen.

Voor iedere goed beantwoorde vraag krijgt u geld. Vorm samen met een aantal mensen van uw vereniging een team en doe mee!

 

Hoe werkt het precies?

 • Bedenk met uw vereniging 3 vragen met bijbehorende antwoorden en stuur die uiterlijk maandag 1 oktober naar info@ovdiepenveen.nl. (Stuur de naam van uw vereniging of club en de naam van een contactpersoon en e-mailadres mee).
 • Uit alle ingezonden vragen, wordt de kwis samengesteld.
 • Vanaf woensdag 3 oktober kunt u 2 weken lang elke week 10 vragen beantwoorden die worden gepubliceerd op Dorpspleindiepenveen.nl. Uw team heeft de hele week om de vragen te beantwoorden.
 • Dus woensdag 3 oktober worden de eerste vragen gepubliceerd.  Woensdag 10 oktober start de tweede ronde.
 • Antwoorden en tussenstanden worden gepubliceerd op Dorpsplein Diepenveen.
 • Voor ieder goed antwoord uit de voorronden, ontvangt u geld. In totaal ligt er een bedrag van € 750,- klaar.
 • Hoe meer goede antwoorden, hoe meer u ontvangt. Dus elke vereniging, club, comité, stichting of werkgroep kan al een bedrag verdienen in de voorronden!
  Stel er doen 15 teams mee die gemiddeld 16 vragen goed hebben, dan zijn er 240 goede antwoorden. Elk goed antwoord is dan € 3.13 waard. Een team met 16 goede antwoorden ontvangt dan € 50.-.
 • Op 19 oktober wordt er met alle deelnemers een korte finale gespeeld op nader te bepalen locatie. Onder de 3 deelnemers met de meeste goede antwoorden uit de voor-ronden en de finale, wordt als extra bonus € 500,- verdeeld. De winnaar verdient € 250,- extra. De tweede prijs is € 150,- en de derde prijs € 100,- extra voor de vereniging, stichting of werkgroep.

Voor wie?

Verenigingen, clubs, comités, stichtingen of werkgroepen die duidelijk de gemeenschap in het dorp Diepenveen ondersteunen (dit ter beoordeling aan de OVD).

Waarom meedoen?

Spekken van de kas in het kader van het 50-jarig bestaan van de OVD.

Hoofdprijzen

Elke deelnemende partij ontvangt een bedrag voor ieder goed antwoord uit een pot van € 750,-.  De 3 teams met de meeste goede antwoorden doen mee aan de finale en kunnen de hoofdprijzen van respectievelijk € 250, -, € 150,-  en € 100,- winnen.

Inspiratie voor het bedenken van vragen nodig?

Hier enkele voorbeelden van mogelijke kwisvragen:

 • Van of voor wie is de grote beker in de hal van het clubhuis van DSC?
 • Een fotovraag d.m.v. een klein gedeelte van een gebouw te fotograferen en de vraag te stellen: waar of wat is dit?
 • Wie keepte in het kampioenselftal van 1953?
 • Wat was er in de oorlog in het pand van Bloemsierkunst Flierman gevestigd?
 • Etc.

Bij een vraag waarmee u de aandacht vestigt op uw vereniging snijdt het mes aan twee kanten

Graag zien we uw vragen tegemoet via info@ovdiepenveen.nl!

Vriendelijke groet, de ondernemers van de OVD!

Interessant? Deel het artikel

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Adverteerders

Scroll naar top