De Nieuwjaarsontmoeting, maar dan anders…….

  • Geplaatst op 16 december 2020
collage

Al een aantal jaar organiseert de Taakgroep Kennismaken en Ontmoeten in samenwerking met Kulturhus Diepenveen de Nieuwjaarsontmoeting. Starten met een frisse duik in de ijsbaan en daarna op het plein bij het Kulturhus bij een knappend vuurtje genieten van een drankje en een hapje.

Kahoot kwis en….
Gezellig met dorpsgenoten de Kahoot kwis over Diepenveen doen. We werden er al weer helemaal warm van. Dus was het voor ons geen optie om dit jaar niets te doen. Een bijeenkomst op het plein kan natuurlijk niet, maar die Kahoot kwis gaat zeker door. Daarvoor is er een digitaal alternatief in voorbereiding. Binnenkort is inschrijven mogelijk via Dorpspleindiepenveen.nl. en om daar een gezellige borrelsfeer bij te creëren kunt u bij het Hof van Salland iets lekkers bestellen, speciaal voor deze gelegenheid.
Dus houdt deze website in de gaten! En zet zaterdag 9 januari, 17.00 uur vast in uw agenda.

We realiseren ons heel goed dat de jaarlijkse bijeenkomst een fijne manier was om elkaar te ontmoeten. En dat er inwoners zijn die dit jaar nog meer dan anderen ontmoetingen moeten missen. Daarom gaan we iets extra’s organiseren om die dorpsgenoten een extra hart onder de riem te steken.

Oproep!
Wilt u uw dorpsgenoten een gelukkig 2021 wensen? Maak dan een kort filmpje met uw nieuwjaarwens. Binnenkort leest u hier hoe u die kunt insturen. Wij maken daar dan een mooi compilatie van voor het hele dorp.

Wordt vervolgd!

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven