De Lentefair in de pastorietuin op Hemelvaartsdag

  • Geplaatst op 15 mei 2024
lentefair

Was je ook op de lentefair in Diepenveen? Dan heb je vast genoten van het mooie weer, de kwetterende vogels in de pastorietuin en de mooie variatie in stalletjes met lokale producten.

Wij, Duurzaam Diepenveen, stonden er ook met een aantal vrijwilligers en Deventer energiecoaches. Er was veel belangstelling om te praten over isolatie, zonnepanelen, warmtepompen en regenwater afkoppeling.

Regenwater kreeg veel bezoekers. Kijken naar de vulautomaat en filosoferen over wat nu handig is voor gebruik in de tuin, en om het riool te ontlasten. De Ulebelt hielp ons om uitleg te geven. Verscheidene mensen vroegen om specifiek advies, dus daar gaan we nog mee aan de slag. U hoort nog van ons! Ook over andere duurzaamheidsacties later dit jaar, zoals het deelauto initiatief en een mobiele kleine klussen bus.

Voor meer informatie bezoek onze website: https://duurzaamdiepenveen.nl/ of stuur een email naar duurzaamdiepenveen@gmail.com

Tekst en foto Han Heijnen

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven