De Greenrun gaat weer van start!

  • Geplaatst op 16 augustus 2020
IMG_6579

Zondag 13 september is het dan zover. De Greenrun gaat alsnog in 2020 van start. Met aanpassingen volgens de coronaprotocollen.

Vakanties zijn voorbij en iedereen gaat weer langzaam aan de slag. En ook dan is het fijn om weer een doelstelling te hebben. Dat je bijvoorbeeld met sporten en je fitheid een bepaald niveau halen. Daarom is het misschien een leuk idee om met de Greenrun mee te doen. Een prestatieloop in de bossen van Diepenveen over 5 of 10 km.

Deze loop wordt georganiseerd door “team Deventer: een groep sporters die zich inzetten voor Kika. Door deze loop te organiseren hopen wij geld in te zamelen voor KiKa.

Geen gezamenlijke start
Om aan de coronamaatregelen te voldoen is er geen gezamenlijke start. Je kunt namelijk zelf bepalen hoe laat je start. Je kunt starten tussen 9.00 uur en 11. 30 uur.
Bij het Hof van Salland aan de Dorpstraat in Diepenveen kun je je melden en is dan tevens de start. De route is uitgezet met bordjes in het Stratenusbos.

Wandelen kan ook
Je kan ook de 5 of 10 km gaan wandelen, waarbij er voor het wandelen van de 10 km tussen 9.00 en 9.30 gestart moet gaan worden (dit om de vrijwilligers niet té lang te belasten).

Kosten
De kosten zijn €10,00, en de opbrengst komt geheel ten goede voor KIKA.

Om je in te schrijven of informatie over deze loop verwijzen wij je naar de webpagina: www.greenrun.nl

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven