De gevolgen van de lockdown voor gebruik van het Kulturhus Diepenveen

  • Geplaatst op 17 december 2020
Schermafbeelding 2020-12-17 om 16.38.24

Helaas moeten we onze deuren nog verder gaan sluiten om Covid-19 onder controle te krijgen en kunnen we steeds minder samenkomen en ontmoeten in wat voor veel van jullie de huiskamer van Diepenveen is, ons mooie Kulturhus.

Zoals jullie ongetwijfeld allemaal meegekregen hebben geldt de strenge lockdown vanaf dinsdag 15 december tot tenminste 19 januari 2021. Op rijksoverheid.nl kun je alle informatie vinden over wat wel kan en wat niet kan, alles gericht op het beperken van contacten. En dat in een maand waarin we juist zoveel behoefte hebben aan warmte en aandacht van anderen. Het gaat dus een maand van bezinning en intimiteit worden waarin we wel oog houden voor de mensen om ons heen.
Het Kulturhus gaat niet op slot , maar activiteiten zullen er niet of nauwelijks zijn. Wat er wel nog te doen is volgt hieronder.

De Prikpost
De prikpost van het Deventer Ziekenhuis blijft geopend volgens afspraak. De entree van de prikpost is aan de achterzijde bij de parkeerplaats.

Geldautomaat
De geldautomaat blijft bereikbaar. De deur zal zoveel als mogelijk van 9.00 uur tot 21.00 uur open staan.

Bibliotheek
De bibliotheek is gesloten, maar er wordt een afhaalservice ingericht. Deze is op werkdagen geopend van 15.00-18.00 uur. Direct entree aan de kant van de Dorpsstraat.

Ontmoetingsruimte en Hof van Salland
De ontmoetingsruimte en de horeca blijven gesloten. Voorlopig weer tot 19 januari, afhankelijk van wat de overheid hierover verder besluit.
Martin Goedejohan heeft zijn afhaalservice geopend. Elke dag kunnen vanaf 15.00 uur diners besteld worden. Ophalen tussen 17.00 – 20.00 uur. Ook kan besteld worden via thuisbezorgd.nl . Dan worden de diners – vaak door Martin persoonlijk – bij jullie thuis bezorgd. Telefonisch bestellen op nummer 06 55 79 31 44.

Yoga
De yogalessen van Pleun Schuurman (timetoreset.nl) worden vanuit haar lokaal in het Kulturhus via zoom gegeven op de normale dagen en tijdstippen.

Overige activiteiten
Alle overige activiteiten, zoals Hart for Her, Sempre Crescendo, schilderen, alle sporten, zingen, taallessen, cursussen en lezingen liggen stil.

Vragen?
Martin Goedejohan, onze beheerder, kan u het beste informeren als u vragen heeft over gebruik van zalen, ventilatie, veiligheid etcetera.
Telefoon 0570-591071, of info@hofvansalland.nl.

Tot slot
We wensen jullie allemaal fijne en intieme kerstdagen, een gezellige jaarwisseling en vooral een vrolijk, gezond en sociaal 2021 waarin we elkaar weer veel zullen tegenkomen.

Nieuwsbrief 3 – 16 december 2020

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top