De Draaiomsbuurt in Diepenveen wordt opgeknapt. Het werk is in volle gang!

  • Geplaatst op 27 oktober 2020
draaiomsweg werkzaamheden (Large)

De Draaiomsbuurt in Diepenveen is aan een opknapbeurt toe. De gemeente Deventer werkt hiervoor samen met drinkwaterbedrijf Vitens. Er is in september 2019 begonnen met dit project. Na overleg met de bewoners is er een plan gemaakt en een aannemer uitgekozen die het werk gaat uitvoeren: REKO uit Raalte.

Planning
Op maandag 31 augustus startte Vitens met werkzaamheden aan waterleiding op de Esdoornsingel en Sleedoornsingel. Enkele weken later startte REKO met de rioleringswerkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden zijn de woningen tijdelijk niet bereikbaar is voor auto’s. Met kunststof loopschotten zorgt de aannemer ervoor dat woningen altijd per voet bereikbaar zijn.

De werkzaamheden zullen in het voorjaar van 2021 afgerond zijn.

Vragen over de werkzaamheden?
Heeft u vragen tijdens of na de werkzaamheden? Neem dan contact op met uitvoerder Germen Meier. Hij is tijdens werktijden bereikbaar op telefoonnummer 06 – 14 76 41 68. Als er problemen zijn met de waterleiding, neem dan contact op met Vitens, telefoonnummer 0800 – 0359.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven