De Diepenveense ondernemers delen uit op Moederdag

  • Geplaatst op 8 mei 2018
Moederdag

De ondernemers van Diepenveen, verenigd in de Ondernemersvereniging Diepenveen, geven op Moederdag 10 schitterende boeketten weg. U mag een moeder voordragen die in uw ogen zo’n boeket verdient! Wie draagt u voor?

Op DorpspleinDiepenveen.nl staat een link naar het INVULFORMULIER om een moeder op te geven die wel een bloemetje heeft verdiend. Ga naar het formulier en vul het volledig in. Vergeet vooral niet een leuke tekst te schrijven voor op het kaartje aan het boeket met uw naam als afzender.

Let op enkele praktische voorwaarden:

  • De opgegeven moeder moet in Diepenveen, Deventer, Schalkhaar, Olst, Boskamp of Wesepe wonen
  • De aanmelding moet uiterlijk zaterdag 12 mei om 19.00 uur binnen zijn
  • De opgegeven moeder moet op Moederdag tussen 10.00 en 14.00 uur thuis zijn

De boeketten worden op Moederdag bezorgd
De boeketten worden op Moederdag, zondag 13 mei, zo mogelijk tussen 10.00 en 14.00 uur bezorgd. De namen van de ontvangers van een moederdagboeket worden bekend gemaakt na het bezorgen van alle boeketten en gepubliceerd op de website en de Facebookpagina van DorpspleinDiepenveen.nl en op de Facebookpagina van de Diepenveen Borgele Krant. Als uw voorgedragen moeder een boeket ontvangt, krijgt u via uw opgegeven e-mailadres een bericht hiervan.

WIE DRAAGT U VOOR?

Vul HIER het formulier in

en wie weet ontvangt uw moeder op Moederdag een prachtig boeket!

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven