De 2e Diepenveense Kuiertocht van 1 tot en met 9 mei 2021!

kuiertocht

Na de succesvolle eerste kuiertocht in 2020 willen we liefhebbers ook dit jaar weer mooie wandelingen rond Diepenveen aanbieden. Dit jaar hebben we naast 5 en 10 kilometer ook wandelingen van 15 en 20 kilometer uitgezet!

In de periode van 1 tot en met 9 mei kunt u op eigen gelegenheid een of meer van deze routes lopen. Alle wandelingen starten en eindigen bij het Kulturhus, hèt middelpunt van Diepenveen.

Kosten
Per persoon vragen wij een bijdrage van € 3,50 per wandeling per persoon. Na inschrijving ontvangt u van ons een betalingsverzoek. Na betaling is de inschrijving definitief.

Routebeschrijving
Iedere ingeschreven deelnemer krijgt bij het startpunt in het Kulturhus een handig rugzakje met daarin de routebeschrijving, wat te eten en te drinken voor onderweg én een lijst met vragen. Geniet van de prachtige natuur die Diepenveen en het omliggende gebied te bieden heeft.

Fotowedstrijd
Vergeet niet je camera of telefoon mee te nemen, want ook dit jaar is er weer een fotowedstrijd. Na afronding van de wandeling kan de ingevulde vragenlijst worden ingeleverd bij het Kulturhus. Je mooiste foto van onderweg kun je inzenden naar kuiertocht2021@gmail.com

De ingeleverde vragenlijsten zullen door onze jury worden beoordeeld en voor de 3 hoogste scores hebben we een lekkere prijs, te besteden in het Hof van Salland. De mooiste ingezonden foto zal op een spandoek in het dorp te zien zijn. En deze gaat daarna uiteraard naar de winnende inzender.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar boven