De 29e Replay Cup, sprookjesachtig mooi

  • Geplaatst op 28 januari 2018
replaycup

13 teams met in totaal bijna 90 fanatieke Replay Cup-voetballers speelden zich zaterdag 20 januari in het zweet. Voor de 29e keer werd er overdag gespeeld voor een plek op het podium en werd er ’s avonds een sprookjesachtig mooi feestje gevierd.

Want het feest stond dit jaar in het teken van sprookjes. “Het mooie is dat iedereen er altijd echt werk van maakt en leuk verkleed is. Je valt op als je niet verkleed bent”, aldus Ayleen Vunderink, die dit jaar actief heeft meegewerkt aan de organisatie van de Replay Cup.

Een thema bepalen doen we tegenwoordig via social media
De afgelopen 28 jaar heeft de organisatie een thema gekozen. Anno 2018 vond de organisatie dat bezoekers het beste zelf kunnen aangeven op welk thema ze los willen gaan tijdens het feest. Via de social media werden er een aantal thema’s voorgesteld. Iedereen kon stemmen en zijn eigen favoriete thema aangeven. De sprookjes waren duidelijk favoriet.

Nieuw dit jaar: de ‘Pre Replay Cup Party’
Ook nieuw dit jaar was de pre-party op vrijdagavond. Zanger Chris Haverman kwam iedereen alvast opwarmen voor het weekend. Daarnaast was er het rad van fortuin en lekkere muziek uit de ’70’s en ‘80’s. De zaal zat vol en het weekend was daarmee goed begonnen.

Win een weekendje Sauerland
Op zaterdag werden er traditioneel loten verkocht. Ayleen: “Iedereen die wil kan overdag langskomen in het Kulturhus om een lot aan te schaffen, want de prijzen zijn de moeite waard. De eerste prijs is een all in inclusive weekend voor 2 personen naar Sauerland. Ook zijn er een golfclinic, dinerbonnen en een waardebon van Slagerij Harmsen te winnen.”

Once upon a time
Once upon a time, heel lang geleden, om precies te zijn in 1989, kwam een vriendengroep in Diepenveen op het idee om met elkaar een zaalvoetbaltoernooi te organiseren in het toenmalige Dorpshuis. De toen nog jonge band Replay bouwde ’s avonds een mooi feest om de dag onvergetelijk af te sluiten. Een traditie was geboren.

Dit jaar speelde niet de Replay band, maar de Black Tie Monkey Squad, een steengoede band die er een spetterend feest van maakte. Volgend jaar een jubileumjaar. Op naar de 30e Replay Cup!

 

Bekijk alle foto’s op de Replay Cup Facebookpagina!

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven