Concert van Deventer kamerkoor Coro Sonore

  • Geplaatst op 20 mei 2023
coro sonore flyer

Coro Sonore houdt op vrijdag 2 juni a.s. vanaf 20.00 uur een muzikaal treffen in de prachtige dorpskerk van Diepenveen.

Tijdens dit muzikale treffen zal kamerkoor Coro Sonore een aantal nummers van voornamelijk de Engelse componist Edward Elgar ten gehore brengen, waaronder het ingetogen As Torrents in Summer en het hoopvolle Serenade .

Het programma wordt afgewisseld met een optreden van een celliste met pianobegeleiding, een gezongen duet en een solo optreden. Kortom een mooi compact programma waarmee het koor zich graag wil presenteren aan iedere liefhebber van koormuziek.

Coro Sonore is een ambitieus vierstemmig gemengd koor en is opgericht in 2008 door dirigente en zangdocente Jenny Nyenhuis. Het koor zingt meerstemmige stukken van bekende en minder bekende klassieke componisten uit diverse stijlperiodes, vanaf de middeleeuwen tot aan vandaag.

Deze avond dus vooral gericht op Edward Elgar.

Na afloop van het concert staat er een kopje koffie of thee klaar en is er de gelegenheid om kennis te maken met de koorleden.

Ook andere koren uit Deventer worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

De toegang is gratis, maar na afloop bestaat de mogelijkheid om een kleine vrijwillige bijdrage te doen voor de onkosten.

Vrijdag 2 juni in de Dorpskerk van Diepenveen

Aanvang 20.00, inloop vanaf 19.30, Kerkplein 4, Diepenveen.

Informatie:

Peter Brouwer

Telefoon: 06-28326184

Mail: peterbrouwer@gmail.com

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven