Concert ‘Kings & Queens’ door Muziekvereniging Sempre Crescendo

  • Geplaatst op 22 oktober 2019
Sempre x

Muziekvereniging Sempre Crescendo geeft op zaterdag 16 november om 20.00 uur een concert met als thema ‘Kings en Queens’ in het Kulturhus te Diepenveen.

Op deze avond wordt het publiek meegenomen op een reis langs muzikale ‘koningen en koninginnen’ met muziek van onder anderen Aretha Franklin, Queen en Prince, gespeeld door het orkest, het jeugdorkest en de slagwerkgroep van Sempre Crescendo.
Ook dit jaar staat Martin van Zanten als dirigent voor het orkest. Het orkest wordt geassisteerd door enkele gastspelers en leden van de Bigband Twello, zoals zangeres Aline Frieling, gitarist Wim Helleman en basgitarist Frans Fennis. Zij zorgen samen met het orkest voor een verrassende afsluiting van het concert.

Slagwerkgroep
De slagwerkgroep staat al sinds vele jaren onder de leiding van Gerrit Reijnders.
Eind 2018 is er nieuw instrumentarium aangeschaft. Dit biedt de slagwerkgroep de gelegenheid hun repertoire uit te breiden en met nog meer variatie te kunnen spelen.

Jong Sempre voor beginnende muzikanten
Jeugdorkest Jong Sempre staat onder leiding van hun dirigent Tjeerd Vrieswijk.
Na een pauze is in januari j.l. weer gestart met een jeugdorkest. Jong Sempre bestaat uit beginnende muzikanten. In een gezellige sfeer doen zij ervaring op in het samen muziek maken.

De entreeprijs voor volwassen bedraagt € 6,50; voor jeugd t/m 12 jaar € 4,00. De kaarten zijn op de avond van het concert aan de zaal verkrijgbaar. De zaal is vanaf 19.30 uur open.

Foto: Harry Mulder

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven