COMING SOON…. Dorpsplein Diepenveen.nl volledig vernieuwd

  • Geplaatst op 12 december 2020
Nieuwe website preview

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard aan gewerkt. Binnenkort is het dan zover: we gaan live met de volledig vernieuwde website van Dorpsplein Diepenveen! 

Dorpsplein Diepenveen bestaat inmiddels 3 jaar en vele Diepenveners weten de site te vinden. Dat is hartstikke mooi. Toch was de redactie zelf niet tevreden over de site. Het kon beter, overzichtelijker, mooier en makkelijker, vonden wij. Foto’s kwamen té vaak niet mooi uit. De agenda was niet altijd overzichtelijk. En vooral het bijhouden van de website door de vrijwillige redactie was té tijdrovend.

De elfkoppige redactie heeft daarom met steun van de Ondernemersvereniging Diepenveen (OVD), Rabobank Salland, Vitaal Platteland en de Deventer Wijkaanpak de website laten aanpassen en professionaliseren. Met een nieuwe lay-out, zodat elk bericht meer aandacht krijgt.

Nog voor de Kerst wordt de nieuwe website gelanceerd en zie je het resultaat. Wij zijn dan klaar om het dorp nog beter van dienst te zijn. Heb jij nieuws? Organiseer je leuke activiteiten of wil je laten weten waar jouw vereniging of club mee bezig is? Stuur een nieuwsbericht met foto naar info@dorpspleindiepenveen.nl en wij plaatsen het op de dorpssite van Diepenveen.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven