Clubhuiscommissie DSC zoekt nieuwe vrijwilligers

  • Geplaatst op 3 mei 2018
Afbeelding logo dsc1

DSC is op zoek naar vrijwilligers voor de invulling van een 4-tal belangrijke vacatures. Het betreft de functies van voorzitter – coördinator horeca – secretaris en een 2e coördinator voor het onderhoud van de accommodatie.

De Clubhuiscommissie van DSC verzorgt sinds 2011 namens het hoofdbestuur het beheer en het onderhoud van het clubhuis en is tevens verantwoordelijk voor de exploitatie van de kantine op het sportcomplex De Zunnebargh aan de Schuurmansweg.

Aan het einde van het seizoen 2017-2018 willen een aantal leden van deze commissie na hun jarenlange inzet het stokje graag overdragen aan nieuwe enthousiaste vrijwilligers. De commissie bestaat momenteel uit 9 personen. Wij zijn op zoek naar de invulling van een 4-tal vacatures o.a. voor de functies van voorzitter – coördinator horeca – secretaris en een 2e coördinator voor het onderhoud van de accommodatie.

Graag komen wij in contact met personen (al of niet lid van DSC) die DSC een warm hart toedragen en mogelijk een bijdrage willen leveren aan het werk van deze commissie.

Wij zouden het zeer op prijs stellen om in een gesprek met u het werk van de commissie en de inhoud van de functies nader te mogen toelichten.

Indien u belangstelling heeft vragen wij contact op te nemen met:

  • Pim Rutten (tel. 06 20755856)
  • Harry Tielbeke (tel. 591803)

 

 

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven