CDA neemt Staatssecretaris Raymond Knops mee naar Deventer en Lettele

  • Geplaatst op 14 maart 2019
Fotobanner-home-Kulturhus02-1800x250-72

Staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Raymond Knops gaat samen met lijsttrekker Eddy van Hijum en kandidaat uit Deventer Bart van Moorsel met de Altijd in de Buurt Bus op tour door de gemeente Deventer. Verschillende projecten die vooral bruisen van de energie uit de samenleving worden bekeken.

Programma
15:30- 16:30 uur
Bezoek aan Hegius, aan de Nieuwe Markt. Dit is een oude middelbare school die een initiatiefnemer wil transformeren naar een museum voor moderne kunst. Tijdens een rondleiding wordt uitgelegd wat de bedoeling is.


Plan van Hans van Heeswijk voor het Eicas Museum in het voormalige Hegius aan de Nieuwe Markt in Deventer

17:00 – 18:00 uur
Onderweg naar Het Kulturhus in Lettele stopt de bus even bij de nieuwbouw in het dorp. De nieuwe woningen zijn een aanwinst voor het dorp. Het is een mooi voorbeeld van hoe woningbouw rond kernen tot stand kan komen.
Vervolgens ontvangst bij Kulturhus De Spil in Lettele. Dit Kulturhus dat nu al een belangrijke functie heeft voor Lettele wil verder uitbreiden, zodat de leefbaarheid van Lettele op pijl blijft. Ook dit initiatief komt vanuit de mensen zelf. Ook de kansen die het internet biedt om de leefbaarheid te verbeteren komt aan bod. Adres: Sportweg 1, 7434 RZ Lettele


Kulturhus, Lettele

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
CDA Overijssel, Piet-Cees van der Wel (campagneleider) pietcees@studuo28.nl

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven