BSO de Zonnewijzer op stap

  • Geplaatst op 1 november 2019
_private_var_mobile_Containers_Data_Application_556CFA97-8C26-47C2-B825-F76C09EA4CAA_tmp_2ABCA439-E782-4DB4-BCC7-0095E850FB9E_Image

Sinds januari is de Zonnewijzer begonnen met het opstarten van een BSO (Buitenschoolse Opvang). In het nog maar korte bestaan van de BSO worden er genoeg activiteiten georganiseerd, om de kinderen een plezierige middag te bezorgen.

Ook dit schooljaar wordt hier in ruime mate voor gezorgd. Vijf keer maar liefst voor de Kerstvakantie trekt de BSO erop uit, en er is ook nog eens keuze. Voor de sporters wordt er twee keer gehandbald, twee keer gevoetbald en er wordt er zelfs een keer een Bootcamp workshop gegeven. Voor de kinderen die liever creatief bezig zijn, is er tijd om te gaan knutselen en schilderen bij Mia Stokman. Zij zorgt voor vijf verschillende creatieve workshops waarin de kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen geven.

Veel keuzes
Met deze workshops zorgt de BSO ervoor dat de actieve kinderen de keuze hebben om hun favoriete sport te beoefenen tijdens de BSO tijd. Of een nieuwe sport te leren kennen. Voor de creatieve kinderen is er ruimte om hun creativiteit uit te werken en een mooi resultaat te maken. BSO de Zonnewijzer werkt met 5 verschillende thema’s. Maar dit schooljaar bedacht de BSO om een keer verder te kijken dan alleen de BSO, en maar eens buiten de BSO te gaan kijken. Zo kwamen ze bij Mia Stokman terecht voor de creatieve workshops en bij DSC Diepenveen voor de sportieve workshops.

Goed ontvangen
De eerste sportworkshops waren een groot succes. Ook de creatieve workshops werden zowel door de kinderen als door de BSO-juffen en meesters goed ontvangen.

Voor nu staan er nog twee  workshopmiddagen op het programma. Bij de sport workshops wordt er nog twee keer gehandbald en bij de creatieve workshops blijft het een verrassing wat Mia Stokman klaar heeft liggen.

Mathijs Bolink

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top