Boompjes voor beginners, een initiatief van diverse natuurorganisaties

  • Geplaatst op 3 februari 2021
Boompjes Plan Boom

Het voorjaar komt eraan en voor iedereen die zin heeft om iets aan het klimaat te doen, is dit een goed moment om boompjes aan te planten. Dit kan nu in eigen tuin door mee te doen aan Boompjes voor Beginners. Ook als je geen groene vingers hebt. ‘Boompjes voor Beginners’ is een initiatief van diverse natuurorganisaties, zonder winstoogmerk, voor het klimaat. De boompjes worden nu ook bij jou in jouw verspreidingsgebied bezorgd. 

Boompjes voor Beginners is een initiatief van de natuurbeweging als onderdeel van een groter plan (Plan Boom) om de komende vier jaar 10 miljoen bomen in heel Nederland te planten. Die bomen helpen tegen de klimaatverandering, omdat ze de hoeveelheid CO2 in de lucht verminderen. Dat is hard nodig, omdat de opwarming van onze aarde nog steeds doorgaat. Ieder boompje maakt ook onze eigen leefomgeving mooier, frisser en gezonder. Niet alleen voor jou, maar ook voor de vogels, vlinders en insecten. Meer informatie op www.planboom.nl.

Help mee met het klimaat! Voor € 25,- brengen wij drie kleine boompjes naar je toe. Een mispel, een vlier en een gele kornoelje. Die worden niet te groot en passen in elke tuin. Een bestelling kan alleen nog deze maand, de boompjes worden dan snel bij je thuis bezorgd. Kijk op www.planboom.nl/beginners.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar boven