Boerenkooltoernooi 2019

  • Geplaatst op 22 januari 2019
placeholder-901x230

Tekst: Eva. Van de jeugdredactie.

Elk jaar is in januari het boerenkooltoernooi. Deze keer ging ik erheen om verslag te brengen. Het boerenkooltoernooi is voor kinderen van de voetbalclub VV Diepenveen. Ze hebben één keer in het jaar zaalvoetbal met prijzen. Er zijn prijzen voor de beste clubs, de meeste doelpunten en de beste speler. De teams van Diepenveen worden gehusseld. De zaalvoetbalteams hebben allemaal een eigen clubnaam zoals : FC Twente, Feyenoord en AZ.

De eerste wedstrijd is…..
FC Twente tegen PSV

FC Twente is goed ze hebben vaak de bal en proberen meerdere keren te scoren maar PSV heeft een goeie keeper. Het is moeilijk ze zijn zowat even goed. En FC Twente heeft de bal ze proberen te scoren maar de keeper van PSV houdt hem alweer tegen. Het is nog steeds 0-0 maar nu kan FC Twente scoren, en ja hoor Flip scoort en dat in de laatste 2 minuten. Een groot applaus voor FC Twente en dan gaan de volgende teams.

Ik kan alle wedstrijden niet op schrijven want dat past niet op het blaadje maar nog wel even de prijzen voor de categorie JO7, JO8 en JO9-2 waar ik bij was:

De eerste prijs ging naar Feyenoord, de tweede prijs ging naar FC Twente en de derde prijs ging naar AZ.
De prijs voor de beste speler ging naar Flip van Leeuwen.
De prijs voor de meeste doelpunten ging naar Stan Schaapveld. Best bijzonder voor een keeper.

Na afloop kregen de kinderen nog een broodje knakworst, en voor de oudersleiders was er heerlijke boerenkool. Het was een erg leuk toernooi!

Eva

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven