Bloemsierkunst Flierman sluit na 70 jaar haar winkel aan de Oranjelaan in Diepenveen

  • Geplaatst op 13 april 2020
flierman_voor

Eigenaresse Frederie Flierman van Bloemsierkunst Flierman heeft besloten in de zomer van 2020 te stoppen met de bloemenwinkel aan de Oranjelaan in Diepenveen. Op zaterdag 27 juni 2020 is de bloemenwinkel voor het laatst geopend voor klanten in Diepenveen en Deventer.

Bloemsierkunst Flierman is sinds 1950 gevestigd aan de Oranjelaan in Diepenveen en een begrip in de omgeving. Al in 2017 spraken eigenaren Frederie en Hans Tiebot uitgebreid met elkaar over de toekomst van de winkel. Door het plotselinge overlijden van Hans Tiebot is besloten eerder te stoppen met de winkel dan aanvankelijk het plan was.

Het goede nieuws voor de vele klanten van Bloemsierkunst Flierman is dat een van de huidige medewerkers, Saskia Engelen, een nieuwe zaak opent aan de Dorpsstraat in Diepenveen. In ’t Weteringshuys, het nieuwe pand dat momenteel wordt gebouwd tegenover Brasserie Zonnig, opent zij haar nieuwe bloemenwinkel in oktober 2020.

Tot 27 juni 2020 kunnen klanten in de winkel aan de Oranjelaan 68 terecht voor verse bloemen en levert Bloemsierkunst Flierman boeketten en planten aan alle bedrijven en particulieren die een abonnement hebben afgesloten. Vanaf dinsdag 14 april begint de uitverkoop (50% korting) op alle andere artikelen, zoals aardewerk en glas.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven