Bibliotheek Diepenveen gesloten van 23 t/m 29 juli vanwege onderhoud aan netwerk

  • Geplaatst op 17 juli 2018
bibliotheek diepenveen

Wegens grootschalig onderhoud aan het netwerk zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Deventer gesloten in week 30. Om een onverwachte boete te voorkomen rekent de bibliotheek geen te-laat-geld voor materialen waarvan de inlevertermijn valt tussen 23 juli en 4 september. Te-laat-geld dat al open stond loopt in die periode niet verder op. Enkele vestigingen delen een locatie met andere organisaties. Deze organisaties zijn bereikbaar.

Bibliotheek Centrum aan de Brink definitief dicht vanaf 16 juli
In verband met de verhuizing is de Bibliotheek Deventer aan de Brink per 16 juli gesloten. Na de zomer opent de nieuwe Bibliotheek Centrum aan de Stromarkt. Tijdens de sluiting verplaatst een deel van de dienstverlening zich naar de Athenaeumbibliotheek aan Het Klooster 12. Leners kunnen daar hun gereserveerde materialen ophalen. Op de leestafel liggen actuele kranten en tijdschriften ter inzage. Klanten kunnen ook gebruik maken van de andere vestigingen van de Bibliotheek Deventer. Voor meer informatie en openingstijden: www.bibliotheekdeventer.nl

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven