Bibliotheek Deventer beperkt geopend tijdens verlengde lockdown

  • Geplaatst op 15 januari 2021
schrijfmarathon-01

Tijdens de toespraak van de premier op 12 januari werd duidelijk dat de lockdown verlengd wordt tot en met 9 februari 2021. Dit betekent dat we helaas langer dicht moeten blijven voor korte bezoeken, activiteiten, werken en studeren. Wel is het mogelijk om boeken, cd’s en dvd’s te reserveren en af te halen bij een aantal van onze vestigingen. 

Afhaalbieb voor reserveringen: hoe werkt het?
Via onze app of website kun je boeken uitzoeken en vervolgens reserveren. Als deze aanvraag bij ons binnen is, gaan we aan het werk om je boeken klaar te leggen op de door jou gekozen vestiging. Na de bevestigingsmail dat we je boeken of films hebben klaargelegd, kun je ze ophalen. Check voordat je thuis vertrekt de actuele openingstijden van je vestiging. Die kunnen de komende tijd tussentijds veranderen.

Vind je online reserveren lastig? Neem dan telefonisch contact met ons op, we helpen je graag! Kun je door je gezondheid of een andere reden helemaal niet naar een van onze vestigingen komen en wil je graag boeken lenen? Neem ook dan contact met ons op, dan bekijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Op de volgende vestigingen kan je op dit moment boeken reserveren en ophalen:

  • Centrum
  • Colmschate
  • Keizerslanden
  • Bathmen
  • Schalkhaar
  • Diepenveen
  • Lettele

Het jaar 2021 is nog maar twee weken onderweg en we mogen helaas nog niet open. We missen de gezellige drukte in al onze vestigingen in Bathmen, Diepenveen, Lettele, Schalkhaar, Okkenbroek, Keizerslanden en Colmschate. We kijken uit naar het moment dat we jullie weer met open armen mogen ontvangen. Ook hebben wij een aantal nieuwe diensten om het tijdens de lockdown wat makkelijker te maken.

Reserveer een verrassingstas!
Boeken geven ontspanning en verrijken je leven. Dat kunnen we in deze tijd wel gebruiken! Wij vinden het belangrijk dat mensen blijven lezen, daarom bieden we jou aan om een verrassingstas te bestellen. De tas wordt gevuld met boeken en andere materialen uit je favoriete genre. Elimineer de keuzestress en laat je door ons verrassen!

Telefonisch spreekuur: Help kinderen lezen
De Bibliotheken mogen (deels) openblijven omdat de politiek, net als wij, het belang inziet van lezen. Vooral voor kinderen is het belangrijk dat ze blijven lezen. Een paar maanden stoppen en het leesniveau daalt. Dat willen we niet. Ze kunnen boeken reserveren via de website. Lukt dat niet, of weten ze niet wat ze precies willen, bel ons. We helpen je graag verder. Ken je kinderen en ouders die wat hulp met reserveren en kiezen kunnen gebruiken, vertel ze dan over onze dienstverlening. Misschien wil je wel een handje helpen bij het reserveren.

Het telefonisch spreekuur vindt elke woensdag plaat van 13.00 – 15.00 uur en is te bereiken via 0570 67 57 00

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven