Bestuurder verlaat plaats ongeval, politie zoekt getuigen

  • Geplaatst op 19 december 2018
placeholder-901x230

Maandag 17 december rond 10:30 uur heeft er op de Averlose Houtweg in Diepenveen een aanrijding plaats gevonden tussen een fietser en een auto. De bestuurder is na de aanrijding doorgereden. De politie zoekt getuigen.

De automobilist is volgens de fietser op haar zijde van de weghelft gekomen. Hierdoor is de fietser geraakt door de auto en uiteindelijk hard gevallen. De bestuurder is na de aanrijding doorgereden, maar heeft nog wel omgekeken volgens de fietser.

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident of mensen die meer informatie hebben. Het gaat om een zwarte Seat Ibiza. In het kenteken zit een 8 en een Z. De bestuurder is een vrouw, +/- 50 jaar oud en had donker haar en donkere bovenkleding. Er is een melding gedaan en de politie heeft een onderzoek ingesteld. Wie heeft dit ongeluk zien gebeuren of weet wie de vrouw is? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844 of via het tipformulier.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven