Bert Roetert ontvangt zilveren legpenning

  • Geplaatst op 4 december 2017
IMG_5846 (Large)

Tekst en fotografie Harry Vos

Bert Roetert ontving vrijdagavond 1 december uit handen van burgemeester Andries Heidema de Zilveren Legpenning tijdens een etentje als dank voor zijn inzet en betrokkenheid in Diepenveen en als horeca man.

Bert Roetert is een hulpvaardige, actieve, betrokken inwoner, ondernemer en vrijwilliger in Diepenveen. In 1995 startte hij zijn restaurant de Roeterts Hof. Een begrip in de regio dat door zijn gedrevenheid, eigenwijsheid, doorzettingsvermogen en passie een succes werd. Hij zette zo Diepenveen culinair op de kaart. In die periode had hij al tal van nevenactiviteiten ten gunste van de Horeca, vooral voor Diepenveen en Deventer en omgeving.

Zo was hij ondermeer jurylid van internationale kookwedstrijden te Luxemburg, commissaris horeca van de herensociëteit te Deventer,introduceerde hij sprekers bij gastronomische films in filmhuis de Keizer, leermeester Koks, kelners, en gastheren t/m het HBO onderwijs, facilitator en initiatiefnemer van het Dorpsfeest Diepenveen en nog veel meer. Ook heeft hij zich altijd ingezet voor het dorp. Van de schoolkrant tot de voetbalvereniging, van de Braderie tot de Golfclub. hij stond altijd klaar met warme chocolademelk voor de winterfair. Een man met een warm hart voor Diepenveen en omgeving.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven