Bericht van huisartsenpraktijk Diepenveen

  • Geplaatst op 24 maart 2020
Schermafbeelding 2020-03-24 om 21.18.31

Beste mensen,

Het zijn onzekere en onrustige tijden nu Covid-19 zich aan het verspreiden is. Als hulpverleners en praktijk zijn wij druk bezig om de zorg rondom u en uw naasten te coördineren en zo goed mogelijk in te richten. Dit om verspreiding van het virus tegen te gaan en ook om de zorg te kunnen waarborgen.

Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus? Kom NIET naar de praktijk, maar neem dan telefonisch contact op met de praktijk. Zo voorkomen we samen verdere verspreiding met het virus.

Vanaf maandag 16 maart gelden de volgende maatregelen, zoals overlegd met onze overkoepelende huisartsenorganisatie in Deventer.

 

  • Wij zijn telefonisch altijd voor u bereikbaar op ons vaste nummer: 0570-591244. Houdt u rekening met drukte aan de telefoon. Tijdens avond/nacht/weekend kunt u bellen met de huisartsenpost: 0570-501777.
  • Alle niet-spoedeisende consulten zullen worden afgezegd of telefonisch worden afgehandeld. Dit zijn ook afspraken welke gepland staan bij onze praktijkondersteuners Miranda Bolink, Elisa van der Linde en Monique Wegdam (GGZ). U kunt tot nader order geen afspraken maken voor niet-spoedeisende zaken.
  • Alle patiënten met luchtwegklachten zullen eerst telefonisch beoordeeld worden en zo nodig gezien worden door een arts mogelijk op een andere locatie (praktijk Diepenveen of praktijk Schalkhaar). Belt u voor een afspraak wel eerst onze praktijk, zonder afspraak kunt u niet beoordeeld worden.
  • Indien er sprake is van een medisch spoedgeval, anders dan luchtwegklachten, zal er uiteraard een arts langskomen
  • Bij een medisch spoedgeval met luchtwegklachten zal er mogelijk vanaf een andere locatie een visite-arts bij u langs komen.

Voor meer informatie kunt u de volgende websites bezoeken:

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus met hierbij ook een duidelijk filmpje

www.rivm.nl

Bij algemene vragen over het coronavirus kunt u contact opnemen met het publieksnummer van het RIVM 0800 -1351.

U kunt ook de GGD bellen via telefoonnummer 038-4281656 ( op dit nummer is een keuzetoets voor corona vragen).

Lieve mensen, we hebben te maken met een zeer ernstige grote crisissituatie. Zorg goed voor elkaar en heb begrip voor de soms lastige omstandigheden. Met zijn allen zetten we de schouders eronder!

Medewerkers van huisartsenpraktijk Diepenveen

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven