Beginnerscursus hardlopen bij Atletiekvereniging Daventria

  • Geplaatst op 23 september 2020
IMG_6452

 

 


Op zaterdag 3 oktober start de jaarlijkse loopcursus bij atletiekvereniging AV Daventria 1906. Deze cursus is bestemd voor beginners en voor lopers die zich verder willen ontwikkelen. Misschien ook iets voor jou?

Onze loopcursus wordt gehouden in een gezellige ontspannen sfeer. Het specifiek ontwikkelde programma met veel aandacht voor ondersteunende oefeningen en loopscholing bereidt je lichaam voor op gemakkelijk straks te kunnen hardlopen. Tevens is er persoonlijke aandacht en begeleiding. De cursus bestaat al jaren en is erg succesvol, velen zijn je reeds voorgegaan.

Tijdens de cursus train je in een groep onder begeleiding van een aantal trainers gedurende 12 lessen op de zaterdagochtend. We starten om 10.30 uur op onze atletiekbaan op sportpark Keizerslanden. Uiteraard zijn de trainingen coronaproef. Daarnaast krijg je wekelijks een hardloopschema mee om in je eigen omgeving te oefenen.

Is jouw doel je conditie te verbeteren of een gezondere levensstijl aan te meten: je streeft met elkaar naar het behalen van
30 minuten hardlopen aan het einde van de cursus. En dat verbindt.

De kosten voor deze loopcursus bedragen € 70,-. We hopen dat dit bedrag inclusief deelname aan een lokale loopwedstrijd zal zijn, dat is afhankelijk van het verloop van de corona crisis. Tegen die tijd kijken we naar de mogelijkheden. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar: rac@avdaventria.nl. Maar wacht niet te lang, vol = vol! De trainers van de beginnerscursus zijn: Henk Dimmendaal, Anton Stolte en Albert Broekhoff.

Tot ziens op onze prachtige atletiekbaan!

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven