Bedankt voor een geweldige Koningsdag!

koningsdag

Wat een heerlijke dag was Koningsdag 2023! Het zonnetje scheen en alles kleurde oranje.

Oranje Comité Diepenveen wil graag iedereen bedanken voor hun bijdrage aan deze dag, onder andere: Sempre Crescendo, Heeren van de Heijs, de band FreeFall, Happy Release voor het geluid, de basisscholen Slingerbos en Zonnewijzer, Hof van Salland, alle vrijwilligers, de kinderen die ZiggZagg meedansten, burgermeester Ron König en alle bezoekers.

Ook dankjewel aan de vele kinderen die bij Goochelaar Justin de Verwonderaar zichtbaar hebben genoten (en ook de ouders, die hebben we zichtbaar zien en horen lachen).

Dank aan de organisatie van de Braderie, de Braderiecommissie, die de geweldige stroom van mensen door Diepenveen hebben geleid zodat iedereen alles kon zien wat ons dorp te bieden heeft: van de brandweer, via de winkelstraat naar het centrale Oranjeplein bij het Hof van Salland, en vandaar kon je nog alle kanten op om alle in volle kramen te neuzen.

En tot slot een dankjewel aan alle helpers bij het opruimen aan het eind van de dag zodat het dorp er weer schoon en blinkend bij ligt. Een speciaal dankjewel voor de kinderen op de kleedjesmarkt, die na hun verkoop álles supernetjes achtergelaten hebben! We zien jullie volgend jaar graag weer.

Oranje Comité Diepenveen kijkt terug naar een super geslaagde dag. We hebben veel bekende en nieuwe dorpsgenoten ontmoet waaronder gelukkig ook weer een hoop nieuwe donateurs. Elk jaar organiseert Oranje Comité Diepenveen meerdere activiteiten voor iedereen in Diepenveen, waaronder Koningsdag en de Lichtjeswandeling. We doen dat met veel enthousiaste vrijwilligers uit het dorp. Voor de inkoop en huur van materialen zijn we echter afhankelijk van subsidies en donaties. Ben je nog geen donateur van Oranje Comité Diepenveen en draag je onze activiteiten een warm hart toe? Wordt dan snel donateur door op deze site het aanmeldformulier in te vullen. Invullen duurt minder dan een minuut en kan al vanaf een paar Euro per jaar.

Bekijk de foto’s van al onze activiteiten van Koningsdag 2023 en eerder nog eens terug op de fotopagina van Oranje Comité Diepenveen. Heeft u zelf nog mooie foto’s gemaakt, mail ze dan alstublieft naar info@oranjecomitediepenveen.nl zodat wij ze kunnen delen en gebruiken.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven