Bé Bos, 80 jaar lid van DSC Diepenveen

  • Geplaatst op 22 augustus 2023
be bos
Vanmiddag heeft Paul de Groot, voorzitter van de DSC Omni-vereniging Bé Bos verrast met een onderscheiding voor zijn 80 jarig lidmaatschap. Nog niet eerder is deze onderscheiding uitgereikt. In 1938 werd Bé lid, in de oorlogsjaren was de vereniging niet actief.

 

Als 5 jarig jongetje werd Bé lid bij de gymnastiek afdeling. Er werd getraind in de koude  hal van de school en voor de wedstrijden zorgden de moeders voor een helderwit hemd met schoon embleem.

Met 14 jaar begon hij met voetballen. Hij was meestal laatste man. In de senioren vormde hij met zijn broers Gé en Bertus de achterhoede.

Een aantal jaar later startte Bé met handballen. Hij deed mee met het oprichten van de handbal voor heren en was er jarenlang keeper.

Hij was lid van de biljart afdeling en vanaf 2006 tot vandaag lid van de jeu-de-boules afdeling.

Maar hij sportte niet alleen bij DSC. Hij was bestuurslid, voorzitter van de afdeling voetbal en vrijwilliger. Hij hielp met bouwprojecten op het terrein en legde bijv. ook de jeu-de-boules baan aan. Vaak gaat hij langs bij de club, even kijken of er iets gedaan moet worden, even bijkletsen, controleren of het hek dicht zit.

Van harte gefeliciteerd en hopelijk nog vele jaren bij de club!

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven