Automaat ‘Pakje Kunst’ t/m 9 december in het Kulturhus in Diepenveen

  • Geplaatst op 28 november 2019
Schermafbeelding 2019-11-27 om 21.14.57

Wil jij ook een uniek pakje kunst van (amateur) kunstenaars uit Diepenveen? Voor jezelf of denk je aan een leuk sinterklaascadeautje of een attentie voor onder de kerstboom, kom dan naar het Kulturhus in Diepenveen. Ook kleinere bedrijven kunnen hier gebruik van maken.

In andere regio’s wordt daarvan al gebruik gemaakt: doosjes ‘Pakje Kunst’ voor het personeel in kerstpakketten. Tot en met 9 december staat de Kunst-automaat in de bibliotheekruimte van het Kulturhus in Diepenveen (Dorpsstraat 30) en kun jij de eigenaar worden van een uniek kunstwerkje.

Het gaat om een oude sigarettenautomaat die is omgebouwd tot een Kunst-automaat. In Diepenveen hebben maar liefst 50 lokale kunstenaars voor unieke kunstwerkjes gezorgd! Ook de Historische Vereniging Diepenveen behoort tot de deelnemers. De kunstwerkjes zijn verpakt in een doosje, ter grootte van een pakje sigaretten. Voor slechts € 4,-  (2 x een 2 euromunt) kunnen mensen een pakje kunst uit de automaat halen. Wat er precies in het kunstdoosje zit, weet je pas zodra het pakje is opengemaakt. Het kan gaan om een schilderijtje, iets van keramiek, een gedichtje, een boekje met afbeeldingen of een bijzondere foto. Zo verkopen die oude sigarettenmachines toch weer iets verslavends, ditmaal in de vorm van kunstwerkjes. Laat je verrassen!

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven