Aspergeseizoen in Diepenveen van start

  • Geplaatst op 10 mei 2018
Asperges Boerkamp

Het aspergeseizoen is na de afgelopen zonnige dagen weer begonnen en we kunnen weer genieten van de Diepenveense asperges. De opening van ons Diepenveense aspergeseizoen is nu echt van start gegaan en zal traditiegetrouw weer eindigen op 24 juni (Sint Jan).

Aspergeboerderij De Boerkamp en Brasserie Zonnig werken dit jaar samen om ‘het witte goud’ aan u te presenteren. De mooie geselecteerde AA asperges van de Boerkamp worden op traditionele wijze geserveerd in Brasserie Zonnig. De verkoop is nu gestart bij de boerderij en vanaf komend weekend na Koningsdag staan ze dagelijks op het menu bij de brasserie. Daarnaast kunt u natuurlijk in eigen keuken heerlijke gerechten maken met de asperges van De Boerkamp. Hans Nieuwenhuis (teler) en Kiran Kreek (chef) adviseren graag en geven tips. Kortom haal dagverse asperges bij een teler of laat je heerlijk verwennen met een aspergemenu in de Brasserie. Geniet van het voorjaar met de heerlijke asperges uit ons mooie Diepenveen.

Weer een mooie samenwerking, met passie voor ambacht en Dorpse gastvrijheid en geniet er volop van.

Bron: DiepenveenBorgeleKrant

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven