Asfaltonderhoud Ganzekooisweg

  • Geplaatst op 2 april 2021
2021-03-30 12_40_59-Window

Van dinsdag 6 tot en met dinsdag 20 april 2021 wordt er namens de gemeente Deventer gewerkt aan het asfalt op de Ganzekooisweg in Diepenveen. De deklaag wordt vernieuwd. Het asfalt wordt deels weggefreesd en opnieuw aangebracht. Verder wordt er een passeerhaven geplaatst. De inritten worden aangesloten op het asfalt en de bermen worden afgewerkt. In de afbeelding is het werkvak zichtbaar gemaakt in rood.

Planning
Woensdag 7 april: we gaan asfalt wegfresen. Woningen blijven bereikbaar. Er is wel hinder.
Vrijdag 9 april: we gaan asfalteren. De weg is dan afgesloten voor autoverkeer. Woningen zijn alleen te voet of per fiets bereikbaar.
Vanaf maandag 12 april: we werken aan de passeerhaven. Deze week sluiten we ook de inritten aan op het asfalt en werken we de bermen af. Woningen blijven bereikbaar. Er is wel hinder. Op de dag van asfalteren zijn woningen niet of lastig bereikbaar.
Dinsdag 20 april: we verwachten dat de werkzaamheden zijn afgerond.

Afvalinzameling
Het afval wordt ingezameld volgens de normale planning. Plaats uw container buiten het werkvak. Als het nodig is, dan zorgt de uitvoerder ervoor dat uw container wordt verplaatst. Na lediging plaatst de uitvoerder uw container terug.

Contact
De werkzaamheden worden uitgevoerd door Dostal Wegenbouw. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u terecht bij de uitvoerder of bij Gemeente Deventer.

Uitvoerder Dostal: Maik Hendriksen, telefoonnummer 06 – 12 83 07 60 of e-mailadres m.hendriksen@dostal.nl.
Gemeente Deventer: Anthony Blanken, e-mailadres a.blanken@deventer.nl.
Deventer wordt nog knapper houdt u op de hoogte van werkzaamheden in Deventer. Volg ons ook via Facebook en Twitter.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven