Altijd aandacht voor Alzheimer

  • Geplaatst op 15 oktober 2019
Schermafbeelding 2019-10-15 om 19.00.28

Vorig jaar en ook dit jaar heeft het Alzheimer Nederland aan aandacht niet ontbroken. Alzheimer Nederland is blij met deze aandacht. Het geeft ons de kans om aan een groter publiek te vertellen over het belangrijke werk dat Alzheimer Nederland doet. En we hebben de steun van de Nederlandse bevolking hard nodig.

Alzheimer Nederland werkt aan een oplossing voor dementie, nu en in de toekomst. We werken aan een wereld waarin perspectief kan worden geboden, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Waarin mantelzorgers worden geholpen met hun zorg en zorgen, we meer aandacht hebben voor elkaar en waarin we steeds dementievriendelijker worden.

De collecteweek is een prachtig moment om hier aandacht aan te geven, daarom roepen wij u op om een stukje met ons mee te lopen.

Alzheimer Nederland zoekt collectanten
Helpt u mee om dit jaar minstens zoveel op te halen voor een toekomst zonder dementie. Wilt u in 2019 ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Nederland is hier blij mee. U kunt zich opgeven via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren of liever rechtstreeks bij: Willem van Steijn, coördinator voor Diepenveen. Tel. 06-17650659

Wij zoeken nog een aantal collectanten voor Dorp Diepenveen en de nieuwe wijk Eikendal.

Collecteweek: 4 t/m 9 november.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven