Alles voor een glimlach

  • Geplaatst op 6 juli 2023
zonnebloem

Wij hebben voor de zonnebloem afdeling Diepenveen vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli loten verkocht om de kas te spekken. Dit hebben we gedaan met een geweldig team gastvrouwen en -heren. Door die inzet hebben we wederom gewerkt aan een stuk bekend- en benaderbaarheid in het dorp Diepenveen.

De reacties waren vaak heel overweldigend. Regelmatig hoorde je wat de Zonnebloem betekend heeft (en nog steeds betekent) voor de oudere gasten die we bezoeken en/of een fijne middag bezorgen.

Er was zelfs iemand die geen lot, maar wel een kunst zonnebloem wilde kopen. Bij het doorvragen bleek dat deze vrouw uit de Oekraïne kwam en dat de zonnebloem de nationale bloem van hun land is. We hebben haar een zonnebloem gegeven, waarna zij een lot kocht. Ook dat maak je mee als er loten worden verkocht,

Zoals je hebt kunnen lezen op het dorpsplein zijn we onlangs nog met de boot mee geweest. Dit werd door onze gasten als heel fijn ervaren. Door de inkomsten van de lotenverkoop kunnen wij de kosten van onze activiteiten ook voor gasten met een kleine portemonnee mogelijk houden. Wij willen dan ook iedereen bedanken die een lot van ons heeft gekocht.

Als u de Zonnebloem Diepenveen een warm hart toe draagt en niet in de gelegenheid bent geweest om een lot te kopen kan dat altijd nog door op onderstaande link te klikken.

 

http://www.zonnebloem.nl/loten/p/a00500

Namens alle gastvrouwen en -heren.

Zonnebloem afdeling Diepenveen.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven