Allereerste Zonnewijzer Sportdag bij DSC

  • Geplaatst op 30 september 2019
Zonnewijzer sportdag 9

De Zonnewijzer organiseerde dit jaar voor het eerst hun eigen Zonnewijzer Sportdag voor de hele school. Jaren geleden werd er een sportdag georganiseerd voor de dorpen Diepenveen, Lettele, Okkenbroek, Schalkaar. Wegens de grote organisatie is dit een aantal jaren geleden gestopt. Sindsdien doen de groepen 7 en 8 jaarlijks mee met de Deventer Sportdag.

De groten begeleidden de kleintjes!

Omdat de saamhorigheid een belangrijke rol inneemt op de Zonnewijzer en sport erg belangrijk is, is vorig jaar besloten een speciale sportdag voor de gehele school te organiseren. Als opening van dit nieuwe schooljaar vond deze dag plaats op vrijdag 27 september. De dag werd geopend bij DSC met een openingswoord en een dans. Hierna begeleidden de kinderen van de groepen 7 en 8 de onderbouw door een sportprogramma.

Fruit en drinken van Albert Heijn Middeldorp
Tussendoor kregen de kinderen drinken en fruit aangeboden door de Albert Heijn en tussen de middag hielp de OR van de school met het klaarmaken van 400 broodjes knakworst. In de middag was de onderbouw vrij en was er een speciaal sportprogramma voor de leerlingen van de groepen 5 t/m 8 met o.a. lijnbal, slagbal en voetbal. De zon bleef gelukkig schijnen en zo konden aan het einde van de dag de medailles worden uitgereikt. Een nieuwe traditie! De leerlingen en de leerkrachten hebben onwijs genoten en het weer werkte gelukkig helemaal mee.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven