Albert Heijn Middeldorp in Diepenveen sponsor van DSC Gymnastiek

  • Geplaatst op 28 januari 2019
DSC_1966

Albert Heijn Middeldorp, de plaatselijke supermarkt in Diepenveen, draagt het verenigingsleven in Diepenveen een warm hart toe. DSC Afdeling Gymnastiek zette zich op diverse manieren in om geld bijeen te brengen voor de aanschaf van een airtrack. Via dochter Roos , die turnt bij DSC, kwam dit ook bij Rob Middeldorp, eigenaar van de supermarkt, ten gehore.

Albert Heijn vindt bewegen belangrijk. Daarom was er ook al eens  de Sportactie waarbij klanten konden sparen voor gratis proefsporten. Vanwege de persoonlijke betrokkenheid van Rob Middeldorp bij DSC en de gezamenlijke missie om het verenigingsleven bloeiend en aantrekkelijk te houden in Diepenveen heeft hij aangeboden de plaatselijke gymvereniging  te sponsoren.

Sponsorcontract voor 5 jaar
Onlangs is de sponsorovereenkomst, voor een periode van 5 jaar officieel getekend door Rob Middeldorp en Lean Kolkman, voorzitter van DSC Afdeling Gymnastiek. De gymnastiekvereniging is zeer content met het sympathieke gebaar van de Albert Heijn Middeldorp en heeft nu  de aanschaf van de airtrack kunnen realiseren.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven