Geslaagde Airtrack Demo DSC Gymnastiek

  • Geplaatst op 30 april 2023
Airtrack

Op Koningsdag hebben de jeugdleden van DSC Gymnastiek hun kunsten vertoond op de airtrack.

Deze twaalf meter lange opblaasbare mat was voor de gelegenheid op het schoolplein van basisschool Slingerbos neergelegd. Het weer zat gelukkig mee: Het bleef droog en er was zelfs een zonnetje bij. Alle jeugdgroepen zo tussen de 4 en 16 jaar schitterden op dit mooie turntoestel. Soms met een heel groepje tegelijk op de mat, dan weer met een kwartet dat synchroon een oefening liet zien, maar ook de mooiste individuele sprongen waren te zien. De gymnasten hadden zichtbaar plezier in dit optreden op muziek in het zonnetje. Het publiek genoot trouwens ook met volle teugen. Echt leuk om te zien dat zoveel mogelijk is op zo’n voor het oog eenvoudige mat.

Na de demo van de verschillende gymgroepen, van kleutergroep tot springgroep, mochten de aanwezige kinderen en volwassenen de airtrack ook uitproberen. De leiding van DSC Gymnastiek, Jan Hiemstra, Ellen en Kaira Kruitbosch, Madelon Blankenstein, Carin Hattink en Maaike Albers, hield een oogje in het zeil terwijl jong en oud een sprongetje waagden op de mat. Een enkele oma en vader durfden het aan, het gros was een stuk jonger. Al met al een geslaagde demo van DSC Gymnastiek op deze toch al mooie Koningsdag!

Kinderen die na deze demo zin hebben gekregen om ook te komen gymmen, zijn van harte welkom bij een van de vele lessen. Je kunt contact opnemen met de vereniging door te mailen naar voorzitter.dscgym@gmail.com.

Op de foto te zien van links naar rechts: Noor en Elin Kamphuis en Lore Kempers.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven