AD Autobedrijf Kemper wordt Autovakmeester Kemper

  • Geplaatst op 20 juni 2019
Schermafbeelding 2019-06-19 om 19.43.50

Autobedrijf Kemper in Diepenveen is een familiebedrijf dat al meer dan 90 jaar staat voor een uitstekende service en dienstverlening. Zij worden per 21 juni a.s. Autovakmeester Kemper. “Een nieuwe naam met dezelfde service. Mobiliteit op maat.”, is de belangrijkste boodschap van de eigenaar Rutger Kemper. “Om onze klanten de goede service te kunnen bieden die wij gewenst zijn, hebben wij uiteraard besloten mee te doen met de naamsverandering.”

Dit kleinschalig en professioneel autobedrijf staat als merkonafhankelijk autobedrijf met een no-nonsens en gemoedelijke Sallandse aanpak  garant voor een persoonlijk advies, optimale bereikbaarheid en gastvrijheid voor zowel de particulier als zakelijke rijder. “De drie personeelsleden hebben één ding gemeen: passie voor hun vak. Daarom maken ze graag optimaal gebruik van het inkoopvoordeel, technische kennis, landelijke campagnes en marketingondersteuning van de landelijke garageformule”.

Inmiddels zijn er al bijna 50 garagisten met het nieuwe Autovakmeester logo op hun pand, verspreid door heel het land. De vorig jaar doorgevoerde naam- en huisstijlwijziging van AD Autobedrijf naar Autovakmeester is voortgekomen uit marktonderzoek van Motivaction en Well Mobility in uitvoering van PartsPoint. Als klant van één van de geselecteerde Autovakmeesters veranderd er weinig. Zij kunnen blijven rekenen op alle voordelen van de lokale Autovakmeester ‘om de hoek’:

  • 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties
  • Onderhoud en reparatie van alle merken
  • Uitsluitend gebruik van A-merkonderdelen
  • Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
  • Goed opgeleide en servicegerichte technici
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven