Aanmelden voor Nieuwjaarsquiz èn/of borrelplankje kan nog tot en met 6 januari!

  • Geplaatst op 4 januari 2021
kahoot

Niet op het plein, maar thuis via het beeldscherm kunt u op zaterdag 9 januari om 17.00 uur meedoen aan de inmiddels traditionele quiz met vragen over Diepenveen. Net als voorgaande jaren staat de wisselbeker op het spel!

Quiz èn/of borrelplankje
Ondanks het feit dat we niet bij elkaar kunnen komen willen we daarbij toch graag een gezellige borrelsfeer creëren. Speciaal voor deze gelegenheid heeft het Hof van Salland  borrelplankjes samengesteld, die compleet met drankjes, besteld kunnen worden (prijs borrelplankje voor 2 personen incl. een drankje € 17,50).

Afhalen of bezorgen
De borrelplankjes kunnen opgehaald worden bij het Hof van Salland, en eventueel kunt u ze ook laten bezorgen op 9 januari. Op die manier kunnen we toch een beetje samen genieten!

Film met nieuwjaarswensen in de pauze
In de pauze van de nieuwjaarsquiz wordt er een film getoond van Diepenveners die elkaar iets aardigs toewensen. Dus wil je nog een filmpje insturen, dan kan dat via Wetransfer.com naar info@dorpspleindiepenveen.nl.

Bestelformulier
Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de quiz èn een borrelplankje bestellen, of alleen voor de quiz, òf alleen een borrelplankje bestellen. Keuze genoeg.

Wij hopen op heel veel deelnemers!

Bestuur Kulturhus Diepenveen
Taakgroep Kennismaken en Ontmoeten

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven