A.s. zondag 7 april: 4e Rogier Berris volleybaltoernooi in het Hof van Salland Diepenveen.

  • Geplaatst op 12 februari 2019
RBtoernooi-flyer

Wat begon als een herdenkingswedstrijd voor Rogier Berris, is nu uitgegroeid tot een volleybaltoernooi dat elke 2 jaar wordt gehouden. Natuurlijk om Rogier te blijven herdenken, maar ook om twee goede doelen te steunen.
Deze doelen zijn “Stichting Sport En Transplantatie” en “Stichting PLN“.

Het toernooi heeft een recreatief karakter en zal bestaan uit een aantal wedstrijden tussen mix-teams van DSC-leden, oud-leden, familie, vrienden van Rogier en sponsors van het toernooi. Ook het Nederlands transplantatie-team zal aan het toernooi deelnemen. Ik speel zelf in het transplantatie-team.

Doel van deze dag is om met z’n allen sportief bezig te zijn en er een mooi toernooi van te maken. Verder willen we Rogier gedenken en geld ophalen voor twee goede doelen.
Op de website https://www.rogierberristoernooi.nl kun je een team opgeven of je als individu inschrijven (dan word je op de dag zelf in een team ingedeeld). Je kunt gelijk aangeven of je wil deelnemen aan het avondeten en of je ook een speciale bidon wil die je tijdens (en lang na) het toernooi kan gebruiken. Alle winst wordt verdeeld over de 2 doelen.

En als je niet kunt of wilt meespelen, kun je je natuurlijk wel opgeven voor het eten of gewoon langskomen voor een kleine donatie en veel aanmoediging vanaf de tribune.

met vriendelijke groet,
Casper Berris.

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven