Tuinderij Veldink verkoopt lokale groenten in Diepenveen

  • Geplaatst op 5 november 2018
Tuinderij-de-Veldink-foto-e1541109610551-1200x480

Tuinderij Veldink  is een kleinschalig familiebedrijf met verschillende teelten. Al onze zelf geteelde  producten worden  “aan huis ” in onze winkel  verkocht.Daar worden ook diverse andere streekproducten verkocht.

Wij telen o.a. aardappelen, verschillende groenten en pompoenen. Verder  zijn  we  al zo’n 35 jaar bezig, met het kweken en verkopen van kerstbomen. Bij ons bestaat  de mogelijkheid om ruim voor de kerst

(vanaf ongeveer  half  november) een kerstboom  op het  veld uit te  zoeken  en te reserveren. Wij hebben  keuze uit verschillende  soorten  bomen. Zo zijn er  o.a. fijnspar, omorika, nordmann, fraseri, blauwspar en koreana.

Ze variëren in hoogte van 1m tot 5m. Onze groenten zijn deels echte seizoensgroenten, zoals in het voorjaar de asperges en in de herfst  en winter  de  boerenkool. Deze wordt zo vanaf het land aan de stronk verkocht.

Binnenkort als ” de vorst er over is geweest”,starten we met  de verkoop.

In de nazomer- en herfst  hebben we pompoenen. We hebben vele eetbare soorten, maar ook sierkalebassen en Halloweenpompoenen.

Vanaf Diepenveen zijn we te vinden aan de Wetermansweg  75m over het spoor aan de linkerkant.

Bron: DiepenveenBorgelekrant

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven