50-jarige OVD trakteert

  • Geplaatst op 27 juli 2018
logo-OVD

De Ondernemersvereniging Diepenveen bestaat dit jaar 50 jaar. Ooit begonnen als Diepenveense Winkeliersvereniging transformeerde de vereniging in 2006 naar de huidige Ondernemersvereniging.

Verenigingenkwis
In het kader van het 50-jarig bestaan organiseerde de OVD al een Verenigingenkwis, maar het gekozen tijdstip in juni bleek te kort dag voor veel verenigingen. Er gaven zich uiteindelijk maar drie verenigingen op om mee te doen. Dit vond de OVD te weinig en daarom wordt dit in het najaar opnieuw opgepakt, als veel verenigingsbesturen weer vergaderen.

Prijzenfestival
De laatste week van augustus en de eerste week van september is er een prijzenfestival. In die periode krijgen de mensen bij een besteding in de zaken van de deelnemende ondernemers een lot. Met dit lot ding je mee in een prijzenfestival met verschillende prijzen. Elke ondernemer stelt een prijs of een cadeaubon van € 50 ter beschikking. Daarnaast zijn er nog drie hoofdprijzen: een reischeque, een fiets een barbecue met een vleespakket. De trekking van dit prijzenfestival is tijdens het Dorpsfeest op zondagmiddag 9 september.

Dorpscadeau
De OVD wil ook graag de Diepenveense gemeenschap een cadeau aanbieden. Dit moet een blijvend object of meerdere objecten zijn. Dit kan iets zijn, om het dorp mee op te sieren, maar het mag ook iets functioneels zijn of een onderdeel van een groter geheel. De OVD heeft daar een bedrag van € 2.500 voor uitgetrokken. Er zijn al enkele ideeën binnen gekomen, maar wie een goed idee heeft voor iets tastbaars, mag het mailen naar info@ovdiepenveen.nl. Uit alle ideeën zal de OVD het meest geschikte cadeau kiezen. Wellicht vragen de ondernemers nog hulp van de Diepenveners bij de uiteindelijke keuze.

Interessant? Deel het artikel

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Adverteerders

Scroll naar top