5 september gaat Natuurwandelen weer van start!

  • Geplaatst op 4 september 2019
Schermafbeelding 2019-09-04 om 17.59.04

Donderdagmorgen 5 september is het weer zo ver: 10 weken wandelen in de natuur voor senioren! Heerlijk struinen door het IJssellandschap onder leiding van een verhalenverteller en met onderweg extra beweegoefeningen. Het hoofd leeg, nieuwe mensen ontmoeten, samen wandelen, genieten en lachen.

Wandelen in de natuur is niet alleen heel fijn en goed voor lijf en leden, maar de wandelingen zijn ook momenten van gezellig samen zijn. Ook als u liever wat op uzelf wandelt, maar wel met een groep, is het prima. Onderweg vertelt de verhalenverteller van IJssellandschap wat over de natuur, de omgeving waarin u wandelt en soms ook over de dingen van alle dag. Net zoals het uitkomt en er behoefte is vanuit de groep. Voor, tijdens en na de wandeling doet een ervaring beweegcoach nog wat extra oefeningen. Bijvoorbeeld ter bevordering van de stabiliteit of kracht. Ook als u wandelt met stok of rollator kunt u meewandelen.

De wandelingen vinden plaats op donderdagmorgen van 10.00 tot ca.11.00 uur in het IJssellandschap op de locaties Landgoed Nieuw Rande (Deventer/Diepenveen), De Haere (Diepenveen/Olst) en De Kranenkamp (Diepenveen). Indien u geen vervoer heeft naar de locaties toe, kunt u wellicht meerijden met vervoer vanuit Solis. U kunt dit van te voren aangeven en wij kijken of er plaats is in een van de busjes of auto’s die meerijden.

Kortom, van harte welkom! Ook als u het een keer wilt proberen.

Neemt u hiervoor contact op met:
IJssellandschap, Jet Nieboer (0570-635955 / j.nieboer@ijssellandschap.nl)
of
Solis, Jantina Oplaat (06-34189032 / jantina.oplaat@zorggroepsolis.nl).

Deze wandelingen worden georganiseerd door IJssellandschap en Zorggroep Solis. Ook bewoners van Humanitas wandelen mee, net als vele individuele wandelaars die het heerlijk vinden om op deze wijze met elkaar de natuur in te gaan.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

duif-2

Altijd op de hoogte!

Abonneer nu! Onze postduif brengt het laatste nieuws in de inbox.

Scroll naar top