43e Midwinterloop Diepenveen en Kidsrun: zondag 19 januari 2020

  • Geplaatst op 18 december 2019
Foto: Harry Mulder

Elk jaar wordt op de 3zondag in januari de Midwinterloop Diepenveen en de DSC Kidsrun gehouden. De 43editie vindt dit jaar plaats op zondag 19 januari 2020. Wij nodigen iedereen uit het jaar sportief te beginnen en mee te doen. Beide lopen starten vanuit DSC (de Diepenveense Sportclub), Sportcomplex “De Zunnebargh”, aan de Schuursmansweg in Diepenveen.

Midwinterloop Diepenveen
De Midwinterloop is een leuk, sportief hardloopevenement met een recreatief karakter, waaraan iedereen geoefend of minder geoefend kan meedoen. De vier afstanden (4,5 – 7 – 10 & 15 km) leiden je langs een zeer afwisselend parcours in de prachtige bossen van landgoed De Hoek en door het Kolkbos. De Midwinterloop start om 13.00 uur. Vanaf 12.00 uur kan er ingeschreven worden in het clubhuis van DSC. In het clubhuis zijn voldoende kleed- en douchefaciliteiten en is er gelegenheid om iets te drinken, eten en te genieten van een heerlijke kop erwtensoep.

Kidsrun
Voorafgaand aan de Midwinterloop Diepenveen vindt op het sportcomplex van DSC de Kidsrun voor basisschoolleerlingen plaats. De kinderen van 4 t/m 12 jaar lopen ingedeeld naar leeftijd 300 (groep 1 en 2), 600 (groep 3 en 4) of 1200 (groep 5 t/m 8) meter rond het voetbalveld. Meedoen is gratis! Wij hopen op een grote deelname van jeugdige hardlopers, niet alleen uit Diepenveen maar ook uit de omgeving. Ook lopen er regelmatig sportteams of hele schoolklassen mee. Om 10.45 uur wordt er gestart met een gezamenlijke warming up. Inschrijven kan vóór 16 januari per mail naar kidsrun@midwinterloop-diepenveen.nl. Of vanaf 10.15 uur in het clubhuis van DSC.

De organisatie
De Midwinterloop Diepenveen commissie (onderdeel van de Diepenveense Sportclub) is volop bezig met de voorbereidingen van het hardloopevenement. Naast de commissieleden zetten veel actieve vrijwilligers zich ieder jaar met veel enthousiasme in om dit jaarlijkse loopfestijn tot een echte  happening te maken. We kunnen altijd nog vrijwilligers gebruiken, in de voorbereiding of op de dag zelf. Denk aan: parcoursbouwers, postbemensing, verkeersregelaars, tijdwaarnemers, etc. Interesse, mail dan snel naar contact@midwinterloop-diepenveen.nl.

Wij hopen dat je meedoet!
Commissie Midwinterloop Diepenveen en Kidsrun
Ronnie Boomkamp, voorzitter
Juul Wiggers: Kidsrun
Erna Metz-Koudstaal, PR verantwoordelijke
(allemaal bereikbaar via contact@midwinterloop-diepenveen.nl
Kijk ook eens op: www.midwinterloop-diepenveen.nl of op onze Facebookpagina!
Inschrijven Kidsun vóór 16 januari per mail: kidsrun@midwinterloop-diepenveen.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven