Ploegenwedstrijden PJO Diepenveen verzet naar zaterdag 9 november!!!

  • Geplaatst op 13 oktober 2019
Ploegwedstrijd MG_1109 verkleind

De ploegwedstrijden van de PJO Diepenveen zijn in verband met het natte land verzet naar zaterdag 9 november. Circa 50 deelnemers strijden met hun trekker en ploeg in vijf verschillende categorieën: Standaard- en Wedstrijdwentelploegen, Oldtimers-rondgaand, Oldtimers-heen-en-weergaand en 2-wielige trekkers.

Binnen de tijdslimiet dienen de veldjes van circa 0,2 hectare zo netjes mogelijk geploegd te worden. Een jury beoordeeld het ploegwerk aan twee zijden van het veld op verschillende onderdelen zoals rechtheid, vlakheid en in- uitzetten.

De wedstrijd vindt dit jaar op een nieuwe locatie plaats; op een perceel bij de kruising Jan Schamhartstraat en de Vink in Olst. Er is muziek aanwezig en gelegenheid voor een hapje en drankje in de tent.
Om 10:00 uur begint de dag met een parade. Alle tractoren staan netjes naast elkaar opgesteld. Van daaruit zullen ze in een lange stoet naar hun wedstrijdveldje rijden. Om 11.00 uur wordt er gestart met de beginvoren. Er wordt tot ongeveer 15.00 uur geploegd, waarna om 16.30 uur de prijsuitreiking is.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven