1 november, de 2e Muziek op Zondag in het Kulturhus

  • Geplaatst op 24 september 2020
Schermafbeelding 2020-07-24 om 20.24.07

Onder het genot van een kopje koffie luisteren naar klassieke muziek. In een ontspannen en informele sfeer. Dat is Muziek op Zondag in het Kulturhus Diepenveen.

De eerste editie op 23 augustus was een groot succes. De plaatsen waren uitverkocht en de bezoekers waren enthousiast. We werden aangemoedigd om vooral door te gaan met dit mooie nieuwe initiatief. Daarom zijn we trots om te mogen aankondigen dat we zondag 1 november opnieuw Muziek op Zondag organiseren. Deze keer treden mezzosopraan Enneke Schekman en Mirjam Wagter Smitt op piano voor u op. Meer informatie over hen vindt u verderop in dit artikel.

 Inloop vanaf 11.00 uur
De inloop is vanaf 11.00 uur, de muziek begint om 11.30 uur en zal – inclusief een pauze – tegen 13.00 uur eindigen. Een kaartje voor ‘Muziek op zondag’ kost € 8,- inclusief een eerste kop koffie of thee.

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is de maximale inschrijving bereikt.

 

 

Enneke Schekman en Mirjam Wagter Smitt
Beethoven heeft hen bij elkaar gebracht. Een aantal jaren geleden werd hen gevraagd om samen een open-lucht-recital te geven in Zutphen op de plek waar Beethoven geboren zou zijn. Waar of niet waar – er kleefde zo’n geweldig verhaal aan dat beide dames graag gehoor gaven aan dit verzoek. Sterker nog, de samenwerking was zo prettig dat ze besloten samen te blíjven werken.

Beiden houden van het ouderwetse ambacht en spelen voor de pauze dan ook graag werken van Schumann, Schubert en Brahms voor u. En toch kruipt ook bij beiden het bloed waar het niet gaan kan, en dat is richting de theatrale kant zoals chansons en Nederlandstalige kleinkunst. Daarvan kunt u na de pauze dan ook genieten!
Zowel Enneke als Mirjam houden ervan om tussendoor te vertellen over wat u gaat horen en wat hen daarin boeit. Ze genieten beiden van interactie met het publiek.

Interessant? Deel het artikel

Adverteerders

Ook interessant

Agenda

Nieuwsbrief

DorpspleinDiepenveen.nl brengt regelmatig een nieuwsbrief uit, Klik hier om je in te schrijven of voor het teruglezen van voorgaande edities.

Scroll naar boven