• 23 juni 2018
  • 16:00
  • Schapenzandweg, Diepenveen

Het Oranjecomité organiseert samen met de Taakgroep Kennismaken & Ontmoeten voor de tweede keer de Midzomeravond in Diepenveen. Dit jaar begint het feest zelfs al op vrijdagavond: de Stichting Jongerenactiviteiten Diepenveen organiseert een Silent Disco voor kinderen in de Muziekkoepel. Natuurlijk met ranja en popcorn!

Er worden op zaterdag weer heel veel activiteiten voor alle Diepenveners van alle leeftijden georganiseerd. Zaterdagmiddag kunnen kinderen zich laten schminken, frisbees maken en met Scouting Diepenveen stokbrood bakken en marshmallows smelten bij een vuurtje. Daarnaast zijn er demonstraties van de Brandweer IJsselland en van de Hondensportvereniging De Vriendschap. Neem gerust uw eigen hond mee! Ondertussen worden de bbq’s aangestoken. Diverse ingrediënten voor de barbecue worden met korting geleverd door Diepenveense ondernemers: vleespakketten (Harmsen), stokbrood (AH-coupon) en wijn (Proef!). De organisatie zorgt voor lange tafels, stoelen en gezellige aankleding.

Natuurlijk staat de verrijdbare Diepenveense muziekkoepel in het weiland. Want muziek moet er zijn! Er zijn optredens van het zang & gitaar duo Marie & Jari, het Wereldkoor Diepenveen, akoestisch trio Jemilo en de avond wordt afgesloten met de band Boogie Monster.

De muziek wordt gesponsord door de Ondernemers Vereniging Diepenveen. Ook Wij Deventer, de Gemeente Deventer en Tuincentrum Gooiker sponsoren deze avond. Neem je gezin, je hele straat, je familie en je vrienden mee! De organisatie hoopt veel Diepenveners op de Midzomeravond te ontmoeten.

Kijk voor het complete programma op de bijgevoegde flyer. Binnenkort ligt deze flyer ook op de mat bij alle Diepenveners! Dus let ook op je brievenbus.